Kontakt os

Tlf: 20 32 78 51

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jordbrugskalk lager på Fyn

Solbjerg Maskinstation har eksisteret i næsten 40 år. Siden 2009 har vi tilbudt levering og spredning af jordbrugskalk på alle typer marker på Fyn og de omkringliggende småøer.

Vores vognmand kører direkte fra vores jordbrugskalklager i Vester Skerninge og leverer og spreder hurtigt og effektivt jordbrugskalken på markerne.

Fast leverandør af jordbrugskalk

Vi får leveret jordbrugskalken fra vores faste leverandør Dankalk i Løgstør. Dankalk er specialister inden for levering af kalkprodukter, deriblandt til landbrug, og de leverer udelukkende jordbrugskalk af høj kvalitet.

Jordbrugskalk - for et optimalt udbytte

Jordbrugskalk benyttes for at nedsætte surhedsgraden i jorden, så jordens næringsstoffer udnyttes bedst muligt. Det giver afgrøderne et essentielt næringsstof (Ca.) og sikrer samtidigt de bedste vækstbetingelser for planterne.​

Spredning af jordbrugskalk året rundt

Det er typisk i foråret og efteråret man får spredt kalk på sin mark. Det kan dog gøres på alle tidspunkter af året – også selvom der er frost. Det er dog oftest efter høsten i august eller oktober, at de fleste får spredt jordbrugskalk på markerne.

Kontakt Solbjerg Maskinstation på Fyn

For yderligere information om vores tilbud om levering og spredning af jordbrugskalk kan du kontakte os på telefon +45 20 32 78 51 eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en opgave beliggende på Fyn eller småøerne.

Solbjerg Maskinstation

Skovmarksvej 20 

5762 Vester Skerninge


​​Telefon: 62 24 16 74

​Mail: info@solbjerg-maskinstation.dk

​CVR: 76913153