Kontakt os

Tlf: 20 32 78 51

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør Fyn

Som entreprenør på Fyn har vi hos Solbjerg Maskinstation specialiseret os i blandt andet nedbrydning. Vores maskinpark er altid udstyret med det mest moderne og effektive udstyr til at løse entreprenøropgaver som f.eks. nedbrydning.

Vi klarer det grove arbejde

Som entreprenør på Fyn har vi udstyret til bl.a. at klare udgravninger til nybyggeri, veje og anlæg, stalde og gylletanke, markdræn, nedbrydning, rør og kabler. Maskinparken omfatter naturligvis også lastbiler og containere til transport af byggeaffald, jord, grus og lignende.

Ved nedbrydningsopgaver tilbyder vi sortering af materialerne til fx genbrug og forbrænding. Som entreprenør på Fyn klarer vi med andre ord alt det grove arbejde.​

Professionel rådgivning fra din entreprenør på Fyn

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som har stor erfaring inden for faget. Vi lægger vægt på kvalitet og god service, og det er din garanti for et solidt resultat fra din entreprenør på Fyn.

Vi ønsker at skille os ud fra konkurrenterne, og det kan vi kun, når vi til enhver tid har fokus på vores kunders tilfredshed. Som entreprenør på Fyn arbejder vi altid med fokus på kundernes ønsker og behov.

​Er du i tvivl om, hvordan vi bedst kan hjælpe med din opgave, kan vi i kraft af vores mangeårige erfaring tilbyde professionel rådgivning fra A til Z.

Kontakt os for at høre mere om entreprenøropgaver på Fyn

Ønsker du at høre mere om, hvad vi som entreprenør på Fyn kan tilbyde? Kontakt os på telefon 62 24 16 74 for et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde og nedbrydning.​

Solbjerg Maskinstation

Skovmarksvej 20 

5762 Vester Skerninge


​​Telefon: 62 24 16 74

​Mail: info@solbjerg-maskinstation.dk

​CVR: 76913153